• Головна
  • Новини
  • Мешканців Львівщини запрошують позмагатись у спортивному туризмі

08.10.2021, 11:33

Мешканців Львівщини запрошують позмагатись у спортивному туризмі

Наступного тижня, упродовж 14-16 жовтня, відбудеться відкритий чемпіонат Львівської області зі спортивного туризму «ПІКУЯНА - 2021». Вже традиційно сходження на найвищу вершину Львівщини гору Пікуй присвячено Дню захисників і захисниць України та пам’яті відомого львівського туриста Едуарда Зайцева.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

Змагання проводить Львівська обласна федерація спортивного туризму спільно з туристсько-альпіністським клубом «Скеля» за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

«Спортивний туризм є ефективним засобом рекреації та повноцінного відпочинку людей різного віку та професій, тож щороку ці змагання стають все популярнішими. Також перевагою Львівщини є те, що у нас можна проводити змагання від I до III категорії складності впродовж всього року, а зручна міжнародна логістика дає можливість приймати учасників з різних країн», - розповів керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім'як.

Щоб взяти участь у змаганнях, слід попередньо зареєструватись до 19:00 год 14 жовтня року у туристсько-альпіністському центрі «Скеля» та електронною поштою e-mail: michsid44@gmail.com. Також зареєструвати команду можна телефоном 096 608 90 54 (Михайло Сідоров).

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: