• Головна
  • Новини
  • У Тернополі стартували запливи чемпіонату світу з водно-моторного спорту

24.08.2019, 20:00

У Тернополі стартували запливи чемпіонату світу з водно-моторного спорту

На Тернопільському ставі розпочалися змагальні заїзди на човнах. Багато охочих прийшли подивитися на чемпіонат світу з водно- моторного спорту.

У Тернополі зібралися 37 команд з 14 країн світу, щоб позмагатися за титул кращих. Змагання HYDRO GP Ternopil відбувається у класах човнів F500, F-250 та F-125, повідомило видання «20 хвилин».

З самого ранку команди мали можливість попрактикуватися в запливах та вивчити маршрут. Після вільної практики розпочалась процедура кваліфікації. А о 15:00 - змагальні запливи. Усього їх заплановано три для кожного класу човнів. 

Як розповів президент Національної федерації водно-моторного спорту України Віктор Шемчук, Тернопіль є ідеальним містом для проведення таких чемпіонатів, оскільки в місті є вся необхідна інфраструктура. Також у Тернополі діє траса, сертифікована міжнародним водно-моторим союзом. 

Місце проведення чемпіонату обгороджене. Тернополяни спостерігають за змаганням з набережної ставу ще з самого рану. Перед початком основних змагань зібралось багато людей.

«Це чудово, що в нас у Тернополі проводять чемпіонат світу, – розповідає тернополянин Олег. – Ми показуємо усьому світу, що ми є, що ми здатні проводити такі змагання. Дуже символічно, що чемпіонат почався в День Незалежності України. Сподіваюсь, що наші учасники зможуть зайняти призові місця. 

За безпекою на чемпіонаті стежать працівники ДСНС, правоохоронці та кілька бригад медиків. Подивитися на змагання можна буде і в неділю, 25 серпня. Після вільних тренувань об 11:30 розпочнуться змагальні заїзди.

Церемонія нагородження відбудеться на головній сцені о 18:30.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: