• Головна
  • Новини
  • У Сумах поліція розслідує вбивство активіста «Правого сектору»

28.10.2021, 11:22

У Сумах поліція розслідує вбивство активіста «Правого сектору»

Вчора, 27 жовтня, близько 21:00 години, від оператора лінії 103 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Заливній стріляла невідома особа і там лежить закривавлений невідомий чоловік.

Про це повідомили в пресслужбі МВС.

На місце події негайно прибуло керівництво обласної поліції та слідчо-оперативна група Сумського районного управління поліції.

За вказаною адресою виявлено бездиханне тіло чоловіка - 29-річного сумчанина. Попередньо, він помер внаслідок отриманого вогнепального поранення.

Проводяться заходи по встановленню та затриманню зловмисника. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Як повідомили на сторінці Правого сектору у Фейсбуці, застрелено було Олександра Іваніну, активіста Національно-визвольного руху "Правий сектор" Сумщини.

Зокрема повідомляється, що вбивця чекав на Олександра біля під'їзду його власного будинку. Здійснив більше 10 пострілів. Напад на чоловіка було скоєно у присутності дружини.

"Не виникає сумнівів, хто приклав до цього руку і де саме шукати винних. "Правий сектор" переконаний, що саме націоналістична діяльність Іваніни стала причиною вбивства. А вбивць слід шукати поміж любителів "русского міра"",- йдеться у повідомленні.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: