15.05.2019, 09:17

У Стрию затримали банду наркотоговців

У Стрию поліцейські затримали трьох осіб, причетних до збуту наркотиків. Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили наркотичні засоби, а  також зброю та боєприпаси.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області за матеріалами Ольги Марцинюк, Стрийський ВП.

Працівники Стрийського відділу поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури задокументували протиправну діяльність трьох місцевих мешканців, причетних до розповсюдження наркотичних речовин на території райцентру. 

«Було встановлено, що зловмисники діяли впродовж 2018-2019 років. Окрім того, у помешканні одного з них наркозалежні особи,  придбавши наркотик,  мали можливість відразу його  вжити. Також маємо підстави стверджувати, що зловмисники причетні до незаконних дій зі зброєю та боєприпасами», – розповів начальник Стрийського відділу поліції полковник поліції Іван Малиш.

Працівники Стрийського відділу поліції та спецпідрозділу «Корд» 13 травня затримали 48-річного стриянина і двох його спільників віком  39 та 34 роки. Під час проведення санкціонованих обшуків у помешканні старшого з них було виявлено розфасовані для продажу наркотичні засоби, а також зброю та боєприпаси.

У кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном  до десяти років з конфіскацією майна.

За рішенням суду усіх трьох фігурантів взято під варту.   

 © Головне управління Національної поліції у Львівській області: https://lv.npu.gov.ua/news/narkozlochini/u-striyu-policzejski-zatrimali-trox-osib-prichetnix-do-zbutu-narkotikiv/
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: