19.02.2020, 10:04

У Стрию арештували церковного злодія

У Стрию поліцейські взяли під варту зловмисника, причетного до крадіжки з церкви. За викрадення грошей зі скриньки для пожертв підозрюваному, 24-річному мешканцю Закарпатської області загрожує покарання - до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області (за матеріалами Ольги Марцинюк, Стрийський ВП).

Отже, у Стрийський відділ поліції 17 лютого близько 17.50 надійшло повідомлення від настоятеля одного з місцевих храмів про те, що у церкві невідомий чоловік пошкодив скарбничку для пожертв, викрав гроші та намагався втекти, однак завдяки небайдужим мешканцям був затриманий.

«Поліцейські оперативно прибули на місце та затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.  Його особу встановлено - це 24-річний мешканець Закарпатської області, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. За рішенням суду йому обрано запобіжний  захід - тримання під вартою», - зазначив очільник Стрийського відділу поліції полковник поліції Іван Малиш.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, - п’ять років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

 © Головне управління Національної поліції у Львівській області: https://lv.npu.gov.ua/news/kradizhka/u-striyu-policzejski-vzyali-pid-vartu-zlovmisnika-prichetnogo-do-kradizhki-z-czerkvi/
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: