• Головна
  • Новини
  • У Стебнику затримали чоловіка, який завдав смертельних ножових поранень знайомому

22.06.2024, 11:41

У Стебнику затримали чоловіка, який завдав смертельних ножових поранень знайомому

Як встановили правоохоронці, під час конфлікту затриманий завдав своїй жертві п’ять ударів ножем та втік з місця події. За скоєне йому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

У суботу, 22 червня, о 03:30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що на вулиці Ярослава Мудрого у Стебнику виявлено чоловіка з численними ножовими пораненнями живота та грудної клітки. Незважаючи на зусилля медиків, він помер.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та спеціалісти-криміналісти Дрогобицького районного відділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого – місцевого мешканця віком 24 роки, на тілі якого було виявлено п’ять ножових поранень.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Проведеними заходами було встановлено, що смертельних ножових поранень жертві під час конфлікту завдав 21-річний місцевий житель, після чого втік.

Правоохоронці оперативно встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

Україна повернула з російського полону 71 бійця та 4 цивільних

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: