• Головна
  • Новини
  • У Станиці Луганській добудували новий міст: відкриють через два дні

20.11.2019, 21:41

У Станиці Луганській добудували новий міст: відкриють через два дні

Сьогодні, 20 листопада, під час робочої поїздки до Луганської області Президент України Володимир Зеленський разом з Командувачем об’єднаних сил генерал-лейтенантом Володимиром Кравченком відвідали контрольний пункт в’їзду/ виїзду “Станиця Луганська”.

Глава держави, у присутності послів Німеччини та Франції – країн – учасниць “Нормандського формату”, а також спецпредставника голови ОБСЄ у складі ТКГ з реалізації мирного плану на сході України Мартіна Сайдіка, ознайомився з процесом відбудови мостового переходу через річку Сіверський Донець, повідомили в штабі ООС.

Президента України поінформували, що наразі всі будівельні роботи завершені, а відкрити міст планується через два дні.
- Ми дякуємо ОБСЄ, дякуємо нашим близьким друзям – послам Німеччини, Франції, представникам усіх країн, які приїжджають сюди й дивляться, що ми справді робимо крок за кроком. Від обіцянок – до реальних дій. Ми побудували цей міст, побудували дорогу. Скажу вам чесно, що це складна робота, – зазначив Володимир Зеленський і додав, що відбудова мосту є знаковою місією, яка демонструє реальні дії української влади.

Будівництво мосту тривало з 2 вересня по 20 листопада. Роботи виконав підрядник ТОВ “Укртрансміст” за державні кошти з Дорожнього фонду.

До відновлення основного переходу громадяни користуватися тимчасовим обхідним мостом.
Відновлення мосту було однією з умов міжнародних домовленостей для покращення гуманітарної ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Крім того, Президент України підтвердив заплановану зустріч в Нормандському форматі, що має відбутися 9 грудня у Франції. В Парижі учасники зустрічі обговорять питання повернення українських полонених, контролю над ділянкою українсько-російського кордону і питання подальшого розведення сил та засобів на лінії розмежування.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: