• Головна
  • Новини
  • У США на телебаченні розповіли про злочини української влади

25.03.2019, 17:52

У США на телебаченні розповіли про злочини української влади

На американському телебаченні, зокрема на федеральних американських телеканалах, з'явилося звернення почесного громадянина Нью-Йорка, великого бізнесмена з Одеси, американського мецената і філантропа Сема-Кисліна.

Про це пише сайт  elise.com.ua.

Річ у тому, що Сем Кислін вперше на всю Америку заявив про масштаби злочинів нинішньої української влади на чолі з олігархом Петром Порошенком.

Отже, почесний громадянин США українського походження на всю Америку звернувся до українських громадян із закликом відкрити очі і подивитися на масштаби злочинів нинішнього глави України.

За словами Кислін, Порошенко, в сліпу використовуючи США, вивів в офшори більше як 8 мільярдів доларів.

Кислін зазначає, що Майдан, війна і хаос потрібні були Порошенку як прикриття його страшних злочинів проти власного народу.

Сем Кислін зазначив, що в США відкриті кримінальні справи проти Порошенка і його організованого угруповання. Їх справи перебувають під контролем Держдепу і особисто Дональда Трампа.

Кислін запевняє, що найближчим часом Петро Порошенко постане перед американським правосуддя, а потім - перед українським.

Відзначимо, що про кримінальні справи проти Порошенка і його угруповання почали говорити чи не всі ЗМІ України

Зокрема, видання «Дзеркало тижня» з посиланням на свої джерела. повідомило, що у США відкрито ряд кримінальних справ стосовно зловживань, вчинених людьми з команди президента України Петра Порошенка і особисто Головнокомандувачем Порошенком.

«За інформацією наших джерел, в Сполучених Штатах порушені кримінальні справи, коли розслідуються факти різних тяжких злочинів, скоєних людьми з команди Порошенко. Перш за все, мова йде про виведення і відмиванні грошей в астрономічних масштабах. Ті ж джерела кажуть, що деякі фігуранти цих справ вже підписали угоду про співпрацю зі слідством і дають свідчення. Порошенко ж чекає арешт після першого туру виборів в Україні », - йдеться в статті.

Телеканал 1 + 1 випустив резонансний сюжет, де десятки західних і українських політиків розповідають про важкі злочини гаранта...

Детальніше в сюжеті:

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: