04.04.2019, 18:59

У Рівному судитимуть інформатора терористів

Чоловік упродовж 2017 - 2019 років активно сприяв представникам терористичної організації «ДНР»

Прокуратурою Рівненської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 46-річного жителя Донецької області, який обвинувачується у  вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (сприяння діяльності терористичної організації), повідомили в прес-службі відомства.

На підставі зібраних слідчим органів безпеки України та прокурором доказів встановлено, що чоловік упродовж 2017 - 2019 років активно сприяв представникам терористичної організації «ДНР», шляхом збирання та передачі останнім деталізованих даних про місця дислокації, інтенсивність переміщення військовослужбовців, військової техніки та авіації Збройних сил України, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції, а в подальшому, операції об’єднаних сил.

Злочинні дії інформатора припинені у лютому 2019 року та його затримано за  місцем проживання у Донецькій області співробітниками Служби безпеки України в Рівненській області.

Вирок суду обвинувачений чекатиме під вартою. За вчинення інкримінованого злочину йому загрожує максимальне покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: