11.04.2019, 11:55

У Рівному розслідують отруєння дівчини

У Рівному правоохоронні органи розслідують обставини отруєння 19-річної дівчини. За попередньою інформацією особа випила надто велику дозу антидепресантів: наразі дівчина перебуває у комі.

Зокрема, учора, 10 квітня, близько 20 години правоохоронці отримали повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Андрія Мельника у Рівному у закритій квартирі потребує допомоги дівчина, передає прес-служба обласної поліції.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що у кімнаті проживають дві сестри. Коли ж увечері одна з них прийшла додому, виявила, що 19-річна сестра зачинилась із середини. Натиснувши на дзвінок, дівчина почула спочатку рухи, а потім підозрілий гуркіт, після якого все різко затихло. Вона зрозуміла, що щось сталося, тому одразу викликала рятувальників, щоб ті відкрили двері.

Рятувальники негайно прибули на місце події та виявили у помешканні на підлозі без свідомості 19-річну жительку Гощанського району. Надавши їй домедичну допомогу, викликали «швидку». 

Як повідомили поліцейським лікарі, дівчину госпіталізували у реанімаційне відділення із гострим медикаментозним отруєнням. Наразі її стан лікарі оцінюють як важкий, вона перебуває у комі. За попередньою інформацією жителька Гощанщини випила надто велику дозу антидепресантів.

Наразі поліцейські за цим фактом проводять перевірку.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: