22.09.2019, 14:25

У РФ відкинули можливість прямої війни з Україною

Рано чи пізно "екстремістів" в Україні доведеться зупиняти, зазначив міністр оборони Росії Сергій Шойгу.

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу відкинув можливість прямого військового конфлікту з Україною. Про це він сказав в інтерв'ю російському виданню Московский комсомолец, опублікованому в неділю, 22 вересня, передає Кореспондент.

Так, відповідаючи на питання журналіста, чи існує небезпека повномасштабного військового конфлікту між Україною і Російською Федерацією, Шойгу відповів, що навіть не думає про такий сценарій.

"Навіть думати про це не хочу. Дуже сподіваюся, що в українського народу і в української влади вистачить волі, сил і можливостей остудити ті гарячі голови, які закликають до подібної дурості і божевільного сюжету. Колись екстремістів в Україні все одно доведеться зупиняти. Шкода тільки, що це не було зроблено раніше", - сказав Шойгу.

Шойгу назвав українців "братнім народом", з яким росіяни будуть жити "в мирі і добросусідстві". "Час для цього, я впевнений, прийде", - зазначив він.

Російський міністр також розповів, що його родичі по лінії матері - з України і тут похований його дід. А сам Шойгу був хрещений в одному з храмів у місті Кадиївка (колишній Стаханов - ред.), який зараз контролюють сепаратисти "ЛНР".

Раніше Сергій Шойгу заявив, що Росії потрібна нова теорія ведення воєн. Він вважає, що його країні потрібно готуватися до конфліктів нового покоління і розробляти стратегію на середньострокову перспективу.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: