• Головна
  • Новини
  • У Новояворівську маски замовили вдвічі дорожче, ніж на ринку

09.06.2020, 16:16

У Новояворівську маски замовили вдвічі дорожче, ніж на ринку

Новояворівська міська рада підписала договір із приватною підприємицею Надією Стефанишин на закупівлю медичних одноразових масок загальною вартістю 19 тис. грн. Про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro.

Про це повідомили "Наші гроші. Львів"

За договором замовили 1 тисячу одноразових медичних масок, тобто ціна однієї становитиме 19 грн.

Така вартість є значно вищою, ніж на ринку і аналогічних закупівлях у Львівській області. У мережі маски продають переважно по 500-650 грн за пачку в 50 штук, тобто по 10-13 грн за одиницю.

Досить дорого придбає маски і комунальне підприємство «Львівтеплоенерго». За договором на суму 18 тис. грн, маски коштуватимуть 12 грн за одиницю.

При цьому на останніх закупівлях у Львівській області засоби індивідуального захисту замовляють значно дешевше. Більшість бюджетних установ укладають договори на одноразові медичні маски по 3-8 гривень за штуку.

Наприклад, Львівський національний університет імені Івана Франка замовив маски по 7 грн/шт, а для Кам’янко-Бузької лікарні вони обійдуться ще дешевше – 5,5 грн за штуку.

Найдешевше маски замовили у обласному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій – всього 3 грн за штуку, що більш ніж в 6 разів дешевше ціни для Новояворівської міськради і в 4 рази дешевше за ціни для «Львівтеплоенерго».

Надія Стефанишин зареєстрована у Новояворівську і є власницею місцевого магазину канцтоварів «Бібльос». З початку року 2019 року вона підписала 8 контрактів на 126 тис. грн, переважна більшість з яких – офісне приладдя та канцтовари.

Медичні маски Стефанишин продає лише вдруге. Й повторно  – Новояворівській міськраді. Вартість масок за попереднім контрактом на 11,5 тис грн, який підписали 27 квітня, невідома, оскільки закупівлю оформили як «поповнення аптечки».

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: