• Головна
  • Новини
  • У Мукачеві шпиталізували 7 школярів: втратили свідомість

13.09.2019, 18:06

У Мукачеві шпиталізували 7 школярів: втратили свідомість

Сьогодні, 13 вересня до Закарпатської обласної лікарні в Мукачеві поступило 7 дітей, з попереднім діагнозом отруєння. Усі вони учні ЗОШ №10, 6 клас.

Про це повідомляє місцеве видання Mukachevo.net.

 За інформацією Мукачівському відділі поліції, наразі слідчо-оперативна група виясняє деталі інциденту. За не підтвердженою інформацією діти розпилили невідомий газ у школі, вірогідно з балончика.

Правоохоронці розповідають, опитавши дітей ті розповідають, що вони почули різкий запах під час перерви.

У лікарні розповіли, що 3 дітей втрачали свідомість, наразі вони знаходяться у реанімаційному відділенні, їм вже трохи краще. Інші діти знаходяться в інфекційному відділенні. Їх стан середньої важкості. Всі діти при свідомості. Що стало причиною поки що не коментують.

Згодом в Управлінні освіти Мукачева прокоментували ситуацію у школі. 

В Управлінні освіти додають, зараз керівник закладу виконує заходи відповідно до наказів управління освіти, молоді та спорту, інструкцій з охорони праці, безпеки життєдіяльності в закладах освіти. На місці працюють представники ДСНС, обставини події з’ясовуються.

"Семеро школярів закладу, учні 6-го класу були доставлено до обласної дитячої лікарні, до інфекційного відділення. «Швидку» та рятувальників викликала адміністрація закладу через погіршення стану та підозри про можливе розпилення невідомої речовчини, про що заявляв один з учні", - розповідають в управлінні.

Що саме стало причиною різкого погіршення здоров'я, з'ясовують працівники поліції, які опитують школярів та рятувальника , які проводять дослідження.
Наразі їх стан стабільний.

Також в управлінні додають: при виявленні у дітей підозрілих симптомів звертатися до лікарів та повідомляти класного керівника.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: