• Головна
  • Новини
  • У Мукачеві обстріляли з гранатомета відпочинковий комплекс

06.07.2020, 11:55

У Мукачеві обстріляли з гранатомета відпочинковий комплекс

Поліція розслідує факт стрілянини в Мукачеві Закарпатської області, де невідомі з РПГ обстріляли будівлю відпочинкового комплексу.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомила речниця Головного управління Нацполіції в Закарпатській області Ганна Дан.

"Близько 4 ранку в поліцію надійшло повідомлення про те, що на околиці Мукачева з РПГ розстріляли будівлю відпочинкового комплексу. Наразі відомо, що вибухом пошкоджено будівлю та альтанку на території комплексу. Постраждалих серед працівників немає", - поінформувала Дан.

Поліція не уточнює назву комплексу, але повідомляє, що на вулиці Підловачна невідома особа поцілила з гранатомету у комплекс відпочинку. Внаслідок обстрілу пошкоджень зазнали металева конструкція приміщення басейну та альтанка, на якій пошкоджено дах.

За її словами, слідчо-оперативна група поліції ще вночі здійснила огляд на місці події. Зараз оперативники, за словами речниці, прочісують ліс і територію навколо комплексу та шукають виконавців пострілу.

За фактом стрілянини поліція порушила кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу (умисне знищення чи пошкодження майна).

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: