• Головна
  • Новини
  • У Москві знову протестують: в акції взяло участь понад 47 тис. людей

10.08.2019, 17:05

У Москві знову протестують: в акції взяло участь понад 47 тис. людей

В акції протесту в столиці Росії Москві, що відбулась сьогодні, 10 серпня, взяло участь понад 47 тисяч людей, - повідомила спільнота «Білий лічильник», яка підраховує кількість учасників масових акцій.

За даними рахувальників, - пише радіо "Свобода", - металодетекторів на проспекті Сахарова пройшли 47 тисяч 200 людей. Як стверджують люди, яким вдалося потрапити на мітинг, силовики дуже повільно пропускають учасників акції через свої кордони.

Як інформує сайт «ОВД-Инфо», станом на 14:15 у трьох російських містах затримали 51 учасника акцій протесту, 39 із яких – у Санкт-Петербурзі (затримання також відбулися в Москві та Ростові-на-Дону).

Отже, у столиці Росії Москві відбулася узгоджена з владою акція «Відпускай і допускай». Це четверта за останній місяць демонстрація з вимогою допустити близько 30 незалежних кандидатів на вибори до Московської міської думи. Цього разу протестувальники також вимагають відпустити з місць несвободи учасників несанкціонованих демонстрацій 27 липня і 3 серпня.

Уперше на таку акцію прийшли популярні серед молоді публічні особи. Зокрема, зі сцени мітингу співав відомий російський репер Face, перед демонстрантами виступив стендап-комік Данило Поперечний.

Схожі акції відбулися і в інших регіонах Росії.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: