• Головна
  • Новини
  • У Львові зустріли срібну призерку Олімпійських ігор Олену Старікову

14.08.2021, 20:34

У Львові зустріли срібну призерку Олімпійських ігор Олену Старікову

У Львівському аеропорту зустріли з Олімпіади львівську велогонщицю, срібну призерку Олімпійських ігор 2020 у Токіо Олену Старікову.

Про це повідомила пресслужба міської ради Львова.

«Нарешті я вдома. Зустріч дуже тепла, дуже приємна, я не очікувала, що буде так багато людей. Щастя, це неймовірно. Я вже розумію, що у мене є медаль, це найщасливіший момент мого життя. Ще не все вдалось, ще треба «золото».

До змагань я готувалась щодня, щоб показати найкращий результат, але у фіналі у мене не вийшло. Я спочатку засмутилась, бо була другою, але потім я зрозуміла, що все добре, у мене є медаль. Я до цієї медалі довго йшла.

Власного житла у Львові я не маю, тому це дуже гарна несподіванка, я дуже рада, що вона в мене буде, я зроблю такий ремонт, який я хочу», - сказала Олена Старікова.

Нагадаємо, львів‘янка Олена Старікова у заключний день Олімпійських Ігор у Токіо здобула для України срібну медаль. Олена фінішувала другою в індивідуальному спринті. Спортсменка також була дуже близькою до медалі у дисципліні кейрін, однак фінішувала четвертою.

25-річна трекова велогонщиця Олена Старікова – багаторазова чемпіонка України, володарка Кубку Світу у спринті, срібна призерка Чемпіонату Європи з командного спринту. У 2019 році виборола срібло Чемпіонату світу, яке стало першою медаллю для України на Чемпіонатах світу з 2008 року, цього ж року здобула ще срібло і бронзу Чемпіонату Європи. У 2020 році стала чемпіонкою Європи з велотреку та бронзовою призеркою Кубку світу.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: