• Головна
  • Новини
  • У Львові зростають мої діти і тому мені небайдужа доля нашого міста

Наталя Тимчій

політик

Громадська діячка, львів'янка.


27.06.2019, 09:41

У Львові зростають мої діти і тому мені небайдужа доля нашого міста

Заручившись вашою підтримкою, хочу зявити, що беру участь у позачергових парламентських виборах 21 липня як кандидат у народні депутати України від партії ВО “Батьківщина” по 116 виборчому окрузі міста Львова.

Маючи вже досвід депутата Львівської облради (2006 - 2010 рр.), я чітко розумію, як важливо зараз працювати не лише на благо місцевої громади, а й щоденно творити сучасне законодавство.

Зокрема, сьогодні в українській політиці як ніколи важливо представляти інтереси молоді, чий голос вимагає глобальних змін в країні. Я 8 років очолювала молодіжну організацію «Батьківщини» на Львівщині та добре знаю, які проблеми хвилюють сучасних молодих людей.

Крім того, я вдячна львів’янам за те, що на початку цього місяця довірили мені опікуватися Львівською міською організацією ВО «Батьківщина».

Я – корінна львів’янка, у цьому місті зростають мої діти і тому мені небайдужа доля Львова і всі ті роками невирішені проблеми, з якими містяни зіштовхуються щодня.

Так, творення успішної, сильної, демократичної України – це процес тривалий і важкий, він вимагає неймовірних зусиль, часу, віри в правильність обраного шляху і чіткого розуміння мети стратегічного курсу держави.

Знаю, що команда, яка біля мене, зможе творити успішну країну майбутнього. Завдяки Вашій підтримці, разом із сильною командою я готова гідно працювати кожного дня на благо всієї України та рідного міста, яке - я впевнена - є не тільки серцем культури та традицій держави, але й найкращим взірцем успішного, патріотичного, духовно та економічно сильного міста в Україні.

Щиро вірю в нашу спільну перемогу!

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

    Коментар

    Блоги

    Михайло Цимбалюк

    Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

    Мирослав Дністрянський

    КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

    Василь Чорний

    Громади Волині в умовах воєнного стану

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: