• Головна
  • Новини
  • У Львові злодій під час втечі від поліції стрибнув із третього поверху та зламав ногу

08.07.2024, 13:59

У Львові злодій під час втечі від поліції стрибнув із третього поверху та зламав ногу

Правоохоронці затримали зловмисника та його спільника під час вчинення крадіжки з квартири. За скоєне їм загрожує покарання - позбавлення волі на строк до восьми років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

7 липня близько третьої години ночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від жінки, яка стала очевидицею того, що двоє невідомих чоловіків проникли у квартиру, розташовану на третьому поверсі одного з будинків на вулиці Ярославенка у Львові, з наміром вчинити крадіжку.

На місце події негайно виїхали екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції №2 Львівського районного управління поліції №2. Побачивши автомобілі правоохоронців, один із зловмисників вистрибнув з балкону та впав, зламавши при цьому ногу, а його спільник залишився у помешканні. Обидва затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Особи затриманих встановлені – ними виявились жителі Івано-Франківська віком 43 та 45 років. Поліцейські вилучили у них грошові кошти, якими вони встигли заволодіти у квартирі.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15 – ч.4 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України та обрання їм запобіжних заходів. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: