10.05.2020, 17:10

У Львові затримали «закладчика» екстазі

22 згортки з речовиною схожою на МDMA вилучили у молодика.

Сьогодні близько 2-ї години на вулиці Кастелівка інспектори роти тактико-оперативного реагування помітили двох невідомих, які порпалися в землі, повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Вгледівши патрульних, один із них швидко викинув невідомий предмет. Поліцейські поцікавилися, що у згортку, який викинув юнак. 19-річний хлопець повідомив, що це екстазі (MDMA).

Під час спілкування з молодими львів'янами інспектори ТОРу встановили, що один із хлопців ймовірно займається безконтактним розповсюдженням наркотичних речовин.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції та співробітників Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції Львівської області.

Поліцейські виявили ще 11 згортків за попередньою інформацією з екстазі, які юнак встиг заховати для подальшого продажу. Ще 10 пакунків з аналогічною речовиною львів'янин приготував на потім.

Загалом, на експертизу скерували 22 згортки. Молодому хлопцеві загрожує відповідальність за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: