15.09.2022, 15:59

У Львові поліцейські затримали наркокур‘єра

У середу, 14 вересня, поліцейські затримали у Львові наркокур’єра, який розповсюджував наркотики та психотропи по всій Україні. "Торговця" спіймали з коробкою наркотиків "кетамін", які він мав відправити до Києва.

За даними поліції Львівщини, 22-річний житель Волинської області, який тимчасово проживає у Львові, здійснював збут наркотичних засобів через "мастер-клади", а також пересилав їх по всій території України. 

"Під час обшуку в орендованій квартирі у Львові правоохоронці виявили та вилучили десятки зіп-пакетів з майже 4 тисячами таблеток психотропної речовини "МДМА", пакети з гашишем, кетаміном, канабісом, а також електронні ваги, пристрої для вживання та виготовлення наркотичних засобів та інші речові докази", – йдеться у повідомленні поліції.

Загальна вартість вилученого, за цінами "чорного" ринку, становить понад 1,5 млн грн.

Все вилучене скерували на експертизу. Поліцейські встановлюють канали надходження наркотичних засобів та психотропних речовин, а також інших причетних осіб.

Невдовзі наркоторговцю оберуть запобіжний захід. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років (ч.2 ст.307 ККУ).

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: