• Головна
  • Новини
  • У Львові наркокур'єр під час затримання напав на поліцейського. Відео

16.11.2021, 16:46

У Львові наркокур'єр під час затримання напав на поліцейського. Відео

Вчора зранку на вулиці Пасічній водій автомобіля Skoda Fabia не виконав вказівку патрульних про зупинку. Невідомий збільшив швидкість та почав втікати, наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львівської області.

На вулиці Шафарика автомобіль заблокували, водій вибіг і почав втікати пішки. Патрульний наздогнав його і втікач раптово накинувся на поліцейського та почав наносити удари.

Чоловіка затримали. Ним виявився 25-річний мешканець Львівщини. Втікаючи, він викинув zip-пакет зі згортками в ізолюючій стрічці.

Усього слідчі нарахували 34 пакунки з порошкоподібною речовиною, ще два виявили в автомобілі втікача, а також предмет схожий на пістолет.

Поліцейський звернувся за медичною допомогою. Слідчі вилучили автомобіль, речовини та зброю на експертизу. На затриманого винесли постанову за відсутність документів та протокол за невиконання вимог про зупинку.

Чоловік вже раніше фігурував у наркозлочинах. Зараз йому загрожує відповідальність за ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та за ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) ККУ.

Чоловіка затримали за ст.208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України, тож своє 25-річчя затриманий "відсвяткував" у стінах ізолятора тимчасового тримання.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: