20.07.2020, 11:46

У Львові взяли на гарячому «закладчика» амфетаміну

У Львові взяли на гарячому «закладчика» амфетаміну. Правоохоронці вилучили у зловмисника 41 пакунок (так званих «закладок») з речовиною, схожу на наркотичний засіб «амфетамін».

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області

Сьогодні, 20 липня, близько 00.30 співробітники батальйону поліції особливого призначення поліції Львівщини під час відпрацювання на вулиці Фабричній під мостом виявили автомобіль «Сеат», у якому перебували водій та пасажир. Чоловіки поводились підозріло і, побачивши правоохоронців, намагались втекти. Під час перевірки поліцейські виявили в салоні автомобіля 41 пакунок (так званих «закладок») з речовиною, схожою на наркотичний засіб «амфетамін».

На місці події працювала слідчо-оперативна група Залізничного відділу поліції, а також співробітники інших служб поліції Львівщини. Правоохоронці вилучили «закладки» та скерували їх на експертне дослідження. Також попередньо встановлено, що зловмисник розповсюджував наркотичні речовини шляхом закладок, використовуючи мережу Інтернет.

За фактом дізнавачі Залізничного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Особу зловмисника встановлено – ними виявився львів’ян віком 27 років.

Проводиться досудове розслідування.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: