18.06.2020, 14:09

У Львові вимагали відставки Авакова

Небайдужі львів’яни вийшли сьогодні на акцію з вимогою відставки міністра МВС Арсена Авакова. Свій протест вони висловлювали під головним управлінням Національної поліції у Львівській області.

Про це пише День.

Вчергове озвучити свою вимогу люди зібралися тому, що саме сьогодні Верховна рада голосуватиме за програму дій уряду. Якщо ця програма буде затверджена, то уряд отримає річний імунітет від звільнення.

За словами людей, вони не мають наміру ще рік бачити на посаді міністра МВС Арсена Авакова, адже він повністю дискредитував себе на цій посаді. Адже обіцяні реформи так і не відбулися, в поліції далі перебуває велика кількість корумпованих поліцейських, які відчувають повну безкарність. Через відчуття безкарності поліцейські здійснюють останнім часом ряд просто жахливих злочинів проти мирних громадян і їм все сходить з рук.

Для підсилення своїх протестних настроїв багато людей принесли плакати. На них були промовисті написи: «Мєнти мені не кєнти», «Куди дзвонити, якщо вбиває поліція?», «Мовчання вбиває», «Аваков чорт», «Чорти, вертайтеся до пекла!» тощо.

Як запевнили люди, свої акції протесту вони будуть проводити систематично до того часу, поки Арсена Авакова не відправлять у відставку.

Фото - Павло Паламарчук, "День", Львів

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: