13.03.2019, 17:17

У Львові відзначать День українського добровольця

Завтра, 14 березня, у приміщенні актової зали 80-ї окремої десантно-штурмової бригади відбудуться урочисті заходи з нагоди Дня добровольця.

Для побратимів, які першими взяли до рук зброю та вирушили на фронт, це уже щорічна традиція зустрічатися разом.

Так минулого року на святкування до Львова з’їхалося кілька сотень бійців-добровольців з усіх куточків України та різних добровольчих батальйонів.

На урочистостях бійців нагородили спеціальними відзнаками.  Крім того, посмертно нагороди отримали воїни, які загинули в зоні антитерористичної операції.

Додамо, що з нагоди Дня українського добровольця, який в Україні відзначають 14 березня, бійцям-добровольцям антитерористичної операції (операції об’єднаних сил), що мешкають у Львові, виплатять матеріальну допомогу у розмірі 1 тис. грн.

Як повідомили в управлінні соціального захисту ЛМР, одноразову виплату отримають 58 бійців-добровольців. Загалом у міському бюджеті на ці потреби передбачили 58 тис. грн.

Довідка

День українського добровольця — свято на честь українських добровольців, що відзначається в Україні 14 березня. В цей день 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: