23.10.2019, 20:44

У Львові відкрили міжнародну стоматологічну виставку

Сьогодні, 23 жовтня, у Львівському Палаці Мистецтв відкрилася 17-та міжнародна стоматологічна виставка «Дентал-Україна».

Про це повідомили на сайті Українського лікарського товариства у Львові.

В офіційному відкритті виставки взяв участь заступник голови Українського лікарського товариства у Львові Мирон Островський.Він привітав учасників заходу від імені Українського лікарського товариства у Львові та від голови товариства Олега Дуди.

«Мені приємно сьогодні бути разом із вами, адже я розумію рівень цього заходу. Наша організація прагне сприяти лікарському самоврядуванню. Ми завжди приймаємо участь у таких виставках. Хочу наголосити, що наше товариство постійно розвивається. Кількісно ми стрімко зростаємо: із 63 осередків стало 65. Це завдяки тому, що у нас з’явилося три стоматологічні структури. Гарної вам роботи!», – сказав Мирон Островський.

В офіційному відкритті виставки взяв участь заступник голови Українського лікарського товариства у Львові Мирон Островський.

Організатори виставки наголошують, що вона є одним із основних галузевих заходів не лише Львова, але й України.

Наукова програма виставки вражає, адже протягом 23-25 жовтня відбудеться велика кількість заходів у чотирьох конференц-залах. Загалом на виставку прибуло понад 150 учасників з різних країн світу.

Мета заходу – демонстрація новітніх технологій, матеріалів, обладнання та інструментарію, сучасних методик лікування в галузі стоматології, обмін досвідом між спеціалістами різних країн світу та регіонів України.

В рамках заходу відбудуться також практичні майстер-класи, презентації та загальноосвітні стоматологічні школи, які дозволять спеціалістам ознайомитись з новинками галузі, отримати кваліфіковану консультацію від професіоналів.

Довідка:

Виставка «Дентал-Україна» – це захід міжнародного рівня, куди приїжджають науковці, представники відомих фірм-виробників та практикуючі стоматологи з усіх куточків України та з-за кордону. За роки свого існування саме ця виставка стала ідеальною платформою для просування нових продуктів та технологій на стоматологічному ринку України.

У рамках міжнародного стоматологічного форуму відбудеться серія науково-практичних конференцій, лекцій, майстер-класів, практичних демонстрацій новітніх технологій, матеріалів в стоматологічній галузі за участю провідних фахівців та фірм-виробників.

Виставка «Дентал-Україна» та супутні науково-практичні заходи покликані підвищити рівень професійних знань, розширити інструментарій стоматологів та, відповідно, сприяти розвитку якості стоматологічних послуг для населення Західного регіону та України загалом.

Організатор виставки – ПрАТ «Гал-ЕКСПО».

Місце проведення: Львівський Палац Мистецтв (вул. Коперника, 17).

Фото - УЛТ

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: