06.03.2019, 21:47

У Львові стоматологи пікетують під міськрадою

Медсестри, санітарки та лікарі Комунальної третьої і п’ятої стоматологічних поліклінік ночуватимуть у Львівській міській раді

Про це повідомляє Леополіс з посиланням на організаторів події.

Таке рішення медики прийняли  після того, як на засіданні колегії Львівської міської ради не було внесено в порядок денний сесійного засідання питання про виплату заборгованої зарплати лікарям.

«Чиновники нас знову здурили. Минулого тижня, під час пікету, з нами спілкувався пан Євген Бойко, який пообіцяв, що буде призначено уповноважену особу від міської ради, яка спільно з нами розробить дорожню карту виплати заборгованої зарплати і 7 березня це питання розглянуть на сесії. Жодної зустрічі, жодного рішення за цей час не прийнято», – повідомила голова профспілкової організації Комунальної третьої стоматологічної поліклініки Надія Тацій.

Відтак медичні сестри, санітарки і лікарі після засідання колегії вирішили ночувати у великій сесійній залі міської ради. У однієї з санітарок стався гіпертонічний криз, до неї викликали швидку допомогу.

«Завтра зранку будемо звертатися до депутатів! Є 186 судових рішення про виплату нам зарплати. Але для міської ради закон нічого не важить. Якщо нас і далі не будуть чути, будемо вдаватися до радикальних дій», – зазначають учасники протестної акції.
Фото - скрін з  відео
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: