• Головна
  • Новини
  • У Львові п’яні молодики побили чоловіка просто під час поїздки у тролейбусі

01.02.2020, 14:41

У Львові п’яні молодики побили чоловіка просто під час поїздки у тролейбусі

У Львові двоє молодиків жорстоко побили 35-річного чоловіка.

Як повідомляє патрульна поліція Львівської області, інцидент трапився  ввечері 31 січня, в тролейбусі №22,  коли він їхав вулицею Антоновича.

Патрульні прибули на місце події  через 6 хв після сигналу, надали домедичну допомогу львів’янину - у нього був розбитий ніс, побите обличчя, навколо нього було багато крові. Поліцейські  зупинили  кровотечу, забинтували обличчя, викликали “швидку”.  Лікарі, оглянувши чоловіка,  вирішили, що його  терміново потрібно госпіталізовувати  та встановити  діагноз.

Зі слів потерпілого, на нього напали незнайомці, начебто через суперечку. Двом молодикам  не сподобалось, що він зайняв місце біля  них у тролейбусі.

В той же час, за словами юнаків, які нанесли тілесні ушкодження, «потерпілий – це особа, яка веде неправильний спосіб життя, і тому вони  завдали йому тілесних ушкоджень». Мовляв, він хотів їх перший побити, вони злякались та захищались.

Свідків бійки не вдалось встановити, водій тролейбуса лише повідомив, що у салоні було не так багато людей, а ті ,що були, всі захищали потерпілого. Після закінчення бійки всі пасажири покинули тролейбус.

Зловмисників  доставили  в Франківський відділ поліції. Один з них,  19-річний,  мешкає у м. Львів. Другий – 2000 р.н, теж львів’янин.  Відомо, що вони були в стані алкогольного сп’яніння. Крім того, у них не  виявлено жодних слідів від побоїв. Далі справою займатиметься Франківський відділ поліції.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: