• Головна
  • Новини
  • У Львові поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у збуті наркотиків і психотропів

25.06.2024, 15:56

У Львові поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у збуті наркотиків і психотропів

За реалізацію «метадону» й «PVP» 36-річному львів’янину загрожує покарання – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Як встановили оперативники кримінальної поліції спільно зі слідчими відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, зловмисник реалізовував наркотичний засіб «метадон» та психотропну речовину «PVP» наркозалежним мешканцям міста «з рук в руки».

Поліцейські задокументували кілька фактів збуту зловмисником заборонених речовин та 24 червня затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України на вулиці Щурата під час чергової реалізації наркотиків і психотропів одному з «клієнтів».

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує затриманому – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: