06.08.2020, 09:13

У Львові поліцейські виганяли вуличну торгівлю

Учора, 5 серпня, у Львові відбувся спільний рейд за участю працівників сектору превенції Франківського відділу поліції, представників Франківської районної адміністрації, працівників Держпродспоживслужби та ЛКП "Муніципальна варта". Мета - недопущення фактів вуличної торгівлі. Були перевірені вулиці, прилеглі до ринку "Привокзальний".

Про це повідомили на ФБ сторінці поліції Львівської області.

Правоохоронці провели роз’яснювальну роботу з вуличними торговцями, які реалізовували свою продукцію у невстановлених для цього місцях. Зокрема, їх було скеровано на ринок "Привокзальний" та на інші ринки міста для подальшої реалізації продукції.

Поліцейські також нагадали вуличним торговцям, що за таке правопорушення передбачена адміністративна відповідальність згідно ст.160 (Торгівля з рук у невстановлених місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання - накладання штрафу до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої.

За торгівлю у невстановлених місцях передбачена адміністративна відповідальність - штраф до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої.

Правоохоронці нагадують, що торгівля товарами або продуктами харчування дозволена лише у спеціально відведених місцях, і закликають продавців не торгувати з рук та у несанкціонованих місцях.

Також поліцейські звертаються до громадян з проханням не підтримувати вуличну торгівлю з рук. Купуйте товари, а особливо продукти харчування, лише у спеціалізованих місцях, де вони проходять належну санітарну перевірку.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: