• Головна
  • Новини
  • У Львові на вул. Ярославенка, 23-А збудують багатоповерхівку - рішення виконкому

14.06.2021, 14:43

У Львові на вул. Ярославенка, 23-А збудують багатоповерхівку - рішення виконкому

Сьогодні, 14 червня, на засіданні виконавчого комітету прийняли три рішення у сфері містобудування. Також одне питання вилучили під час формування порядку денного та ще три питання перенесли задля доопрацювання.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Зокрема, члени виконкому підтримали проєкти рішень:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Львівський вал» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземною автостоянкою на вул. Я. Ярославенка, 23-А зі знесенням існуючого житлового будинку у м. Львові (з технічними правками).
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво гр. Бурієм М. Р. багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземною автостоянкою з відтворенням архітектурних елементів існуючого житлового будинку на вул. Я. Ярославенка, 23 у м. Львові (з технічними правками).
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 16.03.2018 № 291.

          Також вилучили під час формування порядку денного питання «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію гр. Осташевською О. Р. існуючого житлового будинку з прибудовою та надбудовою житлових приміщень, вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземним паркінгом, трансформаторною підстанцією та даховою котельнею на вул. Є. Коновальця, 21 у м. Львові».

          Натомість перенесли задля доопрацювання проєкти:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ОСББ «Грушевський» житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземною автостоянкою на вул. Є. Поповича, 6 у м. Львові зі знесенням існуючої споруди.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Тібет» та ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія» багатоквартирного житлового будинку (будинку під літерою «Г» на генплані) з вбудованою автостоянкою і громадськими приміщеннями на вул. Кульпарківській, 96 та вул. Садовій, 2-А у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво гр. Олексевичем К. І. багатоповерхового житлового будинку з вентильованим паркінгом та зблокованими з ним двома індивідуальними житловими будинками на вул. Купальській, 44, 44-А у м. Львові зі знесенням існуючих будинків.
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: