• Головна
  • Новини
  • У Львові мешканці вул. Чупринки живуть в умовах димової завіси, яку створює котельна університету

03.01.2022, 13:18

У Львові мешканці вул. Чупринки живуть в умовах димової завіси, яку створює котельна університету

У Львові мешканці вул. Чупринки скажаться, що живуть в умовах димової завіси, яку створює котельна Національного лісотехнічного університету, що на вулиці Природній, 8.

Про це на ФБ-сторінці гарячої лінії Львова пише Natalia Rozbicka.

Зокрема, у повідомленні сказано: "Прошу посприяти з вирішенням проблеми задимлення району вул. Чупринки (Франківська РДА) - Природня і прилеглої території від котельні, що знаходиться навпроти гуртожитку номер 3 НЛТУУ на вулиці Природній, 8.

В котельній облаштований котел, в якому спалюються відходи деревини. Димова труба коротка - не перевищує навіть навколишню небагатоповерхову забудову. Про фільтри взагалі не йдеться. В результаті в нашому районі постійно стоїть димова завіса. Неможливо ані провітрити приміщення, ані вивісити сушитися білизну. Ввечері повертаєшся з роботи через цю ділянку-одяг просмерджується димом. На вулиці немає чим дихати. Позавчора вночі так натягнуло під двері квартири з вулиці димом через сходову клітину, що подумали, що в будинку пожежа".

Вже зверталася з даною проблемою до ЛМР. Отримала відповідь, що буде проведена перевірка, якщо власник котельні НЛТУУ дасть дозвіл на її проведення. З того часу пройшло 2 роки. А ситуація тільки погіршується. Колись найчистіший зелений район перетворився на екологічну катастрофу.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: