• Головна
  • Новини
  • У Львові мешканці перекрили бетонними блоками вулицю, якою водії минали затори

24.07.2020, 22:21

У Львові мешканці перекрили бетонними блоками вулицю, якою водії минали затори

У Львові мешканці перекрили бетонними блоками вулицю Загірну, якою водії об`їжджали затори. Влада безпорадна, відповідна комісія тільки збереться в термін до 19 серпня.

"Вулиця Загірна в напрямку Галицького перехрестя, загороджено дорогу. Дорожніх знаків, які попереджають про тупик, нема. На карті показує, що є проїзд. Прохання з'ясувати законність встановлення бетонних плит", - написав на ФБ-сторінці Гарячої лінії міста Львова Ihor Proshchuk.

В обговоренні такий допис. Andrey Muzafarov:  "Їхав в тих краях, щоб потрапити до гаражу на вул. Мідній, п'яне бидло з пивом аж кидалось на машину, що це не вулиця і тут їздити не можна, придумали собі рагулі вулицю приватизувати, а я не хочу, щоб ви на Чорновола мені перед хатою їздили, теж ставити блоки?".

Адміністратор Гарячої лінія Львова повідомив з посиланням на Шевченківську РА, що "мешканці перешкоджають забрати блоки, тому питання про зміну організації дорожнього руху на вул. Загірна, буде розглянуто на черговому засіданні міської комісія з безпеки дорожнього руху в термін до 19.08.2020 року".

Також у РА Шевченківський район інформують, що скеровано лист в поліцію для вжиття заходів щодо встановлення осіб, які самовільно встановили перешкоду в русі.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: