26.06.2020, 22:13

У Львові двоє п'яних водіїв розбили свої автівки

У ніч на п’ятницю, 26 червня, у Львові двоє п’яних водіїв розбили свої автомобілі. Усього за ніч патрульні склали 13 протоколів на водіїв, які сіли за кермо в нетверезому стані.

Про це повідомила Варта-1.

Отже, як повідомили в патрульній поліції Львівської області, вчора, близько 21:00 год., надійшов виклик на вулицю Енергетичну, де водій автомобіля “Mercedes-Benz Vito” не впорався з керуванням і в’їхав у поручні сходів, що ведуть до під’їзду.

Коли патрульні приїхали на місце події, то зрозуміли, що основна причина ДТП — алкогольне сп’яніння. Пристрій “Drager” це підтвердив — 2,26 проміле.

На мешканця Львова склали протоколи: за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП. Також, на нього винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП.

Інший схожий випадок цієї ж ночі трапився на вулиці Окружній. Близько 1:00 год., поліцейські отримали орієнтування від небайдужих громадян про, ймовірно, нетверезого водія на автомобілі “Citroen C5”. На той момент, зі слів заявника, він їхав у напрямку вулиці Кульпарківської.

Вже через 10 хвилин цей водій не впорався з керуванням і на вулиці Окружній зніс на своєму шляху дорожні знаки, в’їхав у ще кілька перешкод і перевернувся.

Дивом, водій не отримав травм. Перевірка на пристрої “Drager” показала результат 2,05 проміле. На 31-річного чоловіка склали аналогічні адмінматеріали матеріали, що і на раніше згаданого водія.

Загалом, цієї ночі патрульні склали 13 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами в нетверезому стані.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: