• Головна
  • Новини
  • У Львові авто на переході збило 14-річного велосипедиста

02.04.2021, 14:19

У Львові авто на переході збило 14-річного велосипедиста

У Львові авто на переході збило 14-річного велосипедиста. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 1 квітня о 19.50 на площі Святого Юра у Львові. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Suzuki», 41-річний житель Львова, скоїв наїзд на 14-річного велосипедиста, також львів’янина, який переїжджав проїзну частину. Подія сталась на пішохідному переході. Внаслідок наїзду хлопець отримав тілесні ушкодження, зокрема, перелом ноги, та був доставлений у лікарню.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Поліція Львівщини закликає водіїв - керуючи транспортними засобами, особливо у населених пунктах, ретельно дотримуйтесь усіх вимог Правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкості та стежте за дорогою. До велосипедистів прохання бути уважними на проїзній частині, а у темну пору доби - мати на одязі та на велосипеді світлоповертаючі елементи – так ви краще позначите себе на дорозі. Бережіть життя та здоров’я.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: