• Головна
  • Новини
  • У Луцьку під час оформлення ДТП чоловік побив поліцейського

25.01.2021, 14:00

У Луцьку під час оформлення ДТП чоловік побив поліцейського

У Луцьку 38-річний місцевий мешканець завдав тілесні ушкодження патрульному поліцейському під час виконання ним службових обов’язків. Співробітника поліції із травмами голови госпіталізували до лікарні. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Подія трапилася вчора близько 22:00 години. Співробітники патрульної поліції у Волинській області прибули на місце дорожньо-транспортної пригоди без травмованих в обласному центрі, повідомляє поліція Волинської області.

Під час оформлення матеріалів у водія, який скоїв автопригоду, поліцейські виявили предмет, схожий на пістолет. На місце викликали слідчо-оперативну групу для проведення огляду місця події та вилучення виявленого предмета. Під час цього у роботу поліцейських втрутився знайомий правопорушника – 38-річний лучанин. Чоловік  поводився агресивно, заважав роботі правоохоронців,  після чого завдав удар в область обличчя одному із патрульних поліцейських. Співробітника поліції госпіталізували із травмами голови до лікарні.

Правопорушника затримали. Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри за ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Слідчі клопотатимуть про обрання  запобіжного заходу правопорушнику  у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: