06.05.2019, 21:36

У Луцьку через падіння ліфту постраждала жінка

У п’ятницю, 3 травня, на одному із приватних підприємств у Луцьку внаслідок падіння платформи промислового ліфта травмувалася 22-річна працівниця.

Слідчі Луцького відділу поліції за цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 271 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення вимог законодавства про охорону праці, що заподіяло шкоду здоров’я потерпілої,  повідомили в прес-службі поліції Волинської області.

Повідомлення про цю подію надійшло на лінію служби «102» поліції в п’ятницю близько 15 години. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції.

Правоохоронці, попередньо, встановили, що  внаслідок падіння платформи промислового ліфта постраждала 22-річна працівниця підприємства. Її госпіталізували.

За фактом порушення вимог законодавства про охорону праці слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 271 Кримінального кодексу України. Санкція статті – штраф від 1,7 тис. грн. до 3,4 тис. грн., або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на той самий строк. Проводиться досудове розслідування в ході якого будуть встановленні всі обставини цієї події.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: