• Головна
  • Новини
  • У Кремлі вважають Зеленського слабким політиком - польські ЗМІ

08.05.2019, 09:27

У Кремлі вважають Зеленського слабким політиком - польські ЗМІ

Москва втратила аргумент, нібито в Києві панують «фашисти». Проте, в Кремлі вважають Володимира Зеленського слабким політиком.

Про це пише Польське радіо, аналізуючи польську пресу, присвячену українській тематиці.  

Видання «Dziennik Gazeta Prawna» пише про останні дії Росії проти України – незаконну паспортизацію жителів окупованих територій та економічні санкції, у тому числі «забруднення» нафти, що довело до зростання цін. Як читаємо, спочатку Москва ставила під сумнів правочинність президентських виборів, опіля президент Владімір Путін заявив, нібито вони свідчать про повну поразку політики попередньої команди. Аналітик Марек Будзіш звертає увагу, що для Росії успіх Володимира Зеленського невигідний. Так є попри факт, що майбутній президент України критикував закон про державну мову, а сам він російськомовний. Його нехіть до історичної політики Українського інституту національної пам’яті і єврейське походження позбавляє Москву аргументу, нібито в Києві панують «фашисти».

У виданні «Gazeta Polska Codziennie» читаємо, що президентські вибори Україні підтвердили – в державі посткомуністичної олігархії шлях до нормальності викликає розчарування, внаслідок чого влада програє вибори. Люди вибирають зміну, а не продовження. Політолог Пшемислав Журавський вель Ґраєвський пише, що в Кремлі Володимира Зеленського вважають слабким політиком, з яким легко буде розправитися. Він не має таких контактів на Заході як Петро Порошенко. Під час виборчої кампанії Зеленський заявляв про намір розширення нормандського формату на США і Велику Британію. Як читаємо, це – нереальний проект.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: