• Головна
  • Новини
  • У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який до смерті побив свою матір

03.08.2021, 12:38

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який до смерті побив свою матір

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який до смерті побив свою матір. 27-річному підозрюваному оголошено про підозру. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. На час досудового розслідування фігурант перебуватиме під вартою.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

На спецлінію 102 від лікарів надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Андрія Малишка вони виявили жінку з ознаками насильницької смерті. За вказаною адресою терміново прибули слідчо-оперативні групи Головного та Дніпровського управлінь поліції.

Як розповів начальник відділення слідчого відділу  Дніпровського управління поліції Павло Шаламов, у квартирі правоохоронці виявили тіло 55-річної жінки з численними синцями та забоями, а також її сина:

«Спочатку чоловік заперечував свою причетність до злочину, але зрештою зізнався. Під час сварки він побив матір та залишив у кімнаті без свідомості і лише через пів доби викликав швидку. Прибувши, лікарі констатували смерть потерпілої, а 27-річного родича ми затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, а судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: