• Головна
  • Новини
  • #СвинарчуківПорошенка за ґрати: на Майдані протестує Нацкорпус

23.03.2019, 15:11

#СвинарчуківПорошенка за ґрати: на Майдані протестує Нацкорпус

Сьогодні, 23 березня, у Києві на Майдані Незалежності проходить акція протесту проти розкрадань в оборонній сфері, яку організував "Національний корпус".

Акція проходить без партійної символіки, повідомляє Укрінформ.

У заході беруть участь більше тисячі осіб. Центр Києва патрулюють правоохоронці, працює поліція діалогу. Наразі ситуація спокійна. Раніше організатори закликали приєднатися до акції протесту громадські організації, рухи, політичні сили та "всіх українців".

Активісти вимагають покарати причетних до розкрадань в оборонній сфері. Протестувальники вимагають узяти під варту та арештувати рахунки і майно колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, його сина Ігоря Гладковського, Віталія Жукова, Андрія Рогозу, керівництва ДК «Укроборонпром», а також директорів усіх державних підприємств, "які були учасниками схеми, за вчинені ними злочини".

Фото -  Цензор.НЕТ

Також організатори вимагають призначити винним у розкраданні оборонного бюджету максимальні строки позбавлення волі з конфіскацією майна, оприлюднити матеріали всіх кримінальних проваджень, пов’язаних із розкраданням коштів оборонного бюджету в частині, яка не відноситься до інформації з обмеженим доступом. Окрім того, серед вимог активістів - щотижневі звіти генерального прокурора щодо стану розслідування кримінальних проваджень, пов’язаних із розкраданням коштів оборонного бюджету.

Як зазначив спікер Національного корпусу в коментарі журналістам, активісти планують продовжувати свої акції, поки їхні вимоги не будуть виконані.

Фото - Укрінформ

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: