• Головна
  • Новини
  • У Києві через прорив тепломережі гарячою водою затопило торговий центр. Фото

13.01.2020, 22:34

У Києві через прорив тепломережі гарячою водою затопило торговий центр. Фото

Ввечері 13 січня в Голосіївському районі Києва на вул. Антоновича, 174, в результаті прориву тепломережі, стався підмив асфальтового покриття.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС.

Внаслідок цього, у створений отвір частково потрапило маршрутне таксі.

Отримавши інформацію про подію, о 20:38 на місце виїхав черговий підрозділ 27-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у м. Києві.

Рятувальники евакуювали з маршрутного таксі 4 пасажира, а також 3-х громадян з поруч стоячого тролейбусу, що опинився в паровій завісі.

Гаряча вода з тепломережі потрапила також у магазин Ашан та перший поверх ТРЦ «Ocean Plaza». Людей евакуювали. Рятувальники особисто винесли на руках з приміщення 6 чоловік.

У групі Клуб корінного киянина у Фейсбуці очевидиця, яка в цей час перебувала в торговому центрі розповіла про те, що відбулось:

"Оригінально міг для мене сьогодні закінчитися Старий Новий рік. Мала всі шанси зваритися в окропі в ліфті. Фільми катастроф відпочивають. Прорвало магістральний трубопровід гарячого водопостачання, потоки окропу прорвали стіну на нульовому поверсі "Океан Плази" і водоспадами ринули прямо в взуттєвий відділ.

Дівчина продавець була заблокована в відділі киплячою водою, у мене на очах її виніс на руках охоронець, але тому що вона кричала від болю, то ноги швидше за все постраждали. Охорона виглядала розгубленою, люди самі тікали від наступаючих потоків води.

Я просила хлопців з раціями щоб скоріше заблокували ліфти тому сама хвилину назад на одному з них піднімалася. Ну, один при мені відключили за допомогою перевернутої урни, про решту не знаю ...

До "Ашана" в той момент вода ще не добралася, але це справа часу. Ніхто не поспішав знеструмлювати приміщення, в загальному, не дай Бог в нашій державі НП."

Інформація щодо потерпілих уточнюється.

На місці працюють комунальні служби та рятувальники КМДА.

Фото - ДСНС та Олена Сердюк-Слушаєнко

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: