• Головна
  • Новини
  • У Франковому університеті відбувся День відкритих дверей

16.11.2019, 17:07

У Франковому університеті відбувся День відкритих дверей

16 листопада 2019 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася бажана й очікувана подія для усіх абітурієнтів – День відкритих дверей.

Сотні школярів та батьків з’їхалися до Університету, аби ближче познайомитися з його структурою, отримати інформацію щодо вступної кампанії і відчути неповторну атмосферу нашої alma mater.повідомила пресслужба ЛНУ.

Відкрив захід актор і телеведучий, студент одразу двох факультетів Університету (факультету культури і мистецтв і журналістики) Олег Пригода, ознайомивши присутніх з програмою Дня відкритих дверей.

З вітальним словом до майбутніх абітурієнтів звернувся Ректор Університету, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Мельник. Володимир Петрович зауважив, що переповнена Актова зала є доказом того, що абітурієнти цікавляться перспективою здобуття вищої освіти саме у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Ректор зазначив: «Сьогодні Університет – це понад 21 тисяча студентів, 19 факультетів, 141 кафедра, 6 наукових об’єктів, що становлять Національне надбання України. Наш Університет – це неповторна атмосфера, яку спільно творять студент – своєю допитливістю, наполегливістю і творчим запалом, та викладач, який прагне задовольнити цікавість студента, допомогти йому освоїти професію». Ректор додав, що Університет є абсолютно відкритим для того, щоб абітурієнт зробив правильний, а, головне, усвідомлений вибір і вже як студент продовжив формувати свої професійні навички.

Із актуальними питаннями прийдешньої вступної кампанії школярів ознайомив відповідальний секретар Приймальної комісії, доцент кафедри фізики твердого тіла Юрій Еліяшевський. Юрій Ігорович коротко розповів майбутнім вступникам про реєстрацію електронного кабінету, процес прийому заяв від абітурієнтів, формування рейтингових списків і зарахування. Доповідач зазначив, що кожен охочий упродовж вступної кампанії зможе отримати вичерпну інформацію у Приймальній комісії Університету.

Творчий дарунок для абітурієнтів у вигляді танцювальної композиції  «Лялька» презентував ансамбль українського та народного танцю Українського балетного театру «Прем’єра» кафедри режисури та хореографії Львівського національного університету імені Івана Франка.

Спогадами про студентські роки із присутніми поділився випускник Університету, директор Львівського територіального управління Національного антикорупційного бюро України Тарас Лопушанський. Зокрема він наголосив на тому, що сучасні випускники Університету мають великі можливості, перемагають у конкурсах й очолюють ключові для нашої держави посади, у тому числі формуючи роботу правоохоронних органів.

Упродовж заходу також відбувся розіграш подарунків від університетської брендової крамниці «Franko Store».

Приємним сюрпризом для учасників заходу була вокально-хореографічна композиція від Народного ансамблю пісні і танцю «Черемош» Львівського національного університету імені Івана Франка.

Опісля для абітурієнтів працювала інформаційна ярмарка у холі Університету, де вони ознайомилися з усіма спеціальностями та перевагами навчання у Львівському університеті. Також усі охочі змогли пройти профорієнтаційний тест для визначення свого навчального потенціалу. Для любителів селфі працювала фотозона, де кожен охочий зробив свою пам’ятну світлину у Львівському університеті.

Окрім того, відбулися презентації факультетів та коледжів, де для майбутніх вступників проводили мотиваційні тренінги, майстер-класи та воркшопи.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: