02.05.2024, 20:01

У Дрогобичі жінка зірвала засідання сесії міськради

У четвер, 2 травня, депутатський корпус Дрогобицької міськради зібрався на II пленарне засідання сесії, проте його зірвала місцева мешканка

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.

"В порядку денному була низка важливих проєктів рішень, які не встигли розглянути депутати під час першого пленарного засідання. Серед них були й освітні питання – зокрема про перехід ліцею №1 в статус гімназії. Це свідоме рішення керівництва та колективу освітньої установи, яка бажає зберегти в першу чергу початкову освітню ланку", – кажуть у міськраді.

Проте просто під час засідання місцева мешканка вихопила мікрофон та почала у нього кричати та звинувачувати присутніх.

"Право на виступ на сесії, відповідно до вимог регламенту, надається лише після погодження та голосування депутатів. Попри порушення цієї норми, мешканку міста допустили до мікрофона, однак замість цивілізованого виступу та аргументування власної позиції, вона вдалась в гучні крики та звинувачення, що призвело до зриву сесійного засідання", – додають у мерії.

Факт зриву сесії зафіксували відеотрансляцією та планують передати його правоохоронним органам. У міськраді також додають, що дрогобичанка вже не вперше зриває роботу сесій міської ради та структурних підрозділів ради. За це вона свого часу мала обмеження на їх відвідування.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: