• Головна
  • Новини
  • У Дрогобичі трирічний хлопчик засунув палець у меблеву завісу: довелось викликати рятувальників

16.06.2024, 14:34

У Дрогобичі трирічний хлопчик засунув палець у меблеву завісу: довелось викликати рятувальників

У суботу, 15 червня, о 21:24 рятувальники отримали повідомлення про те, що у Дрогобичі на вул. Коновальця, на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку в квартирі хлопчик 2021 року народження, засунув палець у меблеву завісу та не може самостійно витягнути.

До місця події прибули рятувальники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Дрогобич, які вивільнили палець дитини, інформує Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Мама хлопчика щиро подякувала рятувальникам за їхню допомогу і швидкі дії. Щоб заспокоїти налякану дитину, рятувальники показали бешкетнику  пожежний автомобіль, що допомогло хлопчику відволіктися від пережитого стресу та заспокоїтися, адже він був дуже наляканий.

Після цього медики госпіталізували дитину до Дрогобицької лікарні для подальшого огляду та надання необхідної медичної допомоги.

«Цей випадок ще раз підкреслює важливість постійної уваги батьків до безпеки дітей. Рятувальники закликають батьків бути пильними та вживати заходів для запобігання подібним ситуаціям», – зазначають рятувальники.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

Україна повернула з російського полону 71 бійця та 4 цивільних

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: