• Головна
  • Новини
  • У Дрогобичі судитимуть чоловіка за вбивство співмешканки

20.03.2024, 17:46

У Дрогобичі судитимуть чоловіка за вбивство співмешканки

На Львівщині чоловіка, який убив свою співмешканку, взяли під варту аж до суду без права внесення застави. Він наніс жінці 25 ударів ножем

Про це повідомила Львівська обласна прокуратура.

У Дрогобичі прокурори окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно 58-річного чоловіка, якого обвинувачують в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

Як розповіли у прокуратурі 29 січня 2023 року у Дрогобичі обвинувачений вбив свою співмешканку. Того дня він разом із жінкою святкував її день народження, розпиваючи алкогольні напої, коли між ними виник конфлікт. Під час суперечки чоловік взяв взяв зі столика біля дивана ніж і наніс коханій 15 ударів. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

За клопотанням прокурора, чоловіку обрали найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: