• Головна
  • Новини
  • У Дрогобичі до 150 годин громадських робіт засудили безробітного, що вкрав в магазині охолоджену курку-бройлер

26.11.2020, 09:53

У Дрогобичі до 150 годин громадських робіт засудили безробітного, що вкрав в магазині охолоджену курку-бройлер

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області (в складі головуючої - судді Лілії Гарасимків) виніс вирок щодо непрацюючого місцевого жителя, який в приміщенні торгового залу магазину «Рукавичка» «з метою особистого збагачення» (саме так зазначено у судовому рішенні) таємно викрав упаковку тіста, банку соєвого соусу та охолоджену курку-бройлер.

За викрадені продукти  на загальну суму 233 гривні 95 копійок суд призначив  обвинуваченому покарання у виді 150 годин громадських робіт.

Йдеться про судове рішення, ухвалене суддею Лілією Гарасимків 20 листопада 2020 року, та  яке стосується  уродженця  Дрогобича, з середньою освітою, непрацюючого.  раніше не судимого, обвинуваченого у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 185 КК України (крадіжка).

Із вироку вбачається, що обвинувачений 17.10.2020 року близько о 20:50, перебуваючи в приміщенні торгового залу магазину «Рукавичка» ТзОВ «Львівхолод», що на вулиці Лесі Українки, 14 в місті Дрогобичі, діючи умисно, з корисливих мотивів та з метою особистого збагачення, таємно викрав 1 упаковку тіста «Листкове/дріжджове Лімо» 450 г, вартістю 29 гривень 58 копійок, 1 банку соусу соєвого «Торчин» 190 мл, вартістю 27 гривень 62 копійки та курку- бройлер охолоджену, вагою 2,850 кг, вартістю 176 гривень 75 копійок. У результаті -  спричинив матеріальну шкоду ТзОВ «Львівхолод» на загальну суму 233 гривні 95 копійок.

У своєному обвинувачений щиро розокаявся. Водночас суд, призначаючи йому покарання у виді 150 годин громадських робіт, дійшов висновку, «що  така міра покарання сприятиме вихованню особи в дусі додержання законів України, тобто формування у нього звички законослухняної поведінки і не бажання в майбутньому повторювати дії, які мають наслідком встановлення зазначених обмежень».

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: