• Головна
  • Новини
  • У Чернігові Порошенку кричали "Ганьба!", "Де відрубані руки!", ""Ху*ло!"

14.03.2019, 10:57

У Чернігові Порошенку кричали "Ганьба!", "Де відрубані руки!", ""Ху*ло!"

У Чернігові, де президент Петро Порошенко, 13 березня брав участь у Раді регіонального розвитку, йому кричали "Ганьба!", "Де відрубані руки!", ""Ху*ло!".

У такий спосіб чернігівці і члени партії "Національний корпус" вимагали від Порошенка, щоб були покарні учасники корупційних оборудок в "Укроборонпромі" та щоб він відзвітував про перебіг розслідування у цих кримінальних справах.

Як видно з одного з численних відео, що з'явились в мережі після цього візиту, місцяни та активісти, чекаючи на президента,  скандували "Свинарчуків за грати!", "Де відрубані руки?" та "Слава Україні!"

Коли ж Порошенко вийшов з авто, йому довелось пройти повз гурт людей під вигуки: "Ганьба!" та "Ху*ло!". Він, вочевидь, відмовився відповідати на запитання учасників акції, але встиг висловити слова образи: "Ви бачите, як президента приймають? Сором вам!".

Через деякий час люди і предстаники "Нацкорпусу" розійшлися, оскільки не могли підійти близько до Порошенка та виголосити свої вимоги. 

Нагадаємо, подібна акція пройшла 9 березня в Черкасах, коли до міста теж приїхав Порошенко. Вимоги  були ті самі. Тоді між членами "Нацкорпусу" та поліцією спалахнули сутички, оскільки активісти намагались прорватись до сцени, де виступав Порошенко. Внаслідок інциденту постраждали 22 правоохоронців.

Журналісти Bihus.Info провели розслідування і з’ясували, що син на той час першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського – Ігор Гладковський разом з Віталієм Жуковим та Андрієм Рогозою контрабандою поставляли оборонним підприємствам України російські деталі або деталі з українських військових частин. Ці деталі поставлялись через фірми-прокладки за завищеними в 2-4 рази цінами. Розмір розкрадань, за даними журналістів, становить щонайменше 250 мільйонів гривень.

Згідно з даними розслідування, до корупційних операцій причетні Олег Гладковський (є бізнес-партнером президента Петра Порошенка), екс-керівник "Укрспецекпорту" і чинний глава "Укроборонпрому" Павло Букін, директори підприємств та інші посадовці держконцерну.

Угоди організовували через 3 головні фірми-прокладки. Однією з таких фірм нібито був завод "Кузня на Рибальському", який на той момент належав Порошенку, а також підставна компанія "Оптимумспецдеталь".

В НАБУ почали досудове розслідування корупції в "Укроборонпромі" за ознаками привласнення, розтрати майна або оволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Детективи бюро також провели низку обшуків у Гладковських , Букіна та інших фігурантів скандалу. (За сайтом 24tv.ua).

Фото - Високий вал

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: