• Головна
  • Новини
  • У Болгарії сутенери жорстоко побили 31-річного львів’янина

13.09.2021, 19:23

У Болгарії сутенери жорстоко побили 31-річного львів’янина

У четвер, 9 вересня, у курортному місті Несебир, що у Болгарії, троє охоронців-сутенерів побили 31- річного львів’янина.

Про це пише Діло.

У перший день відпочинку у Болгарії мешканця Львова Артура К. побили троє охоронців нічого клубу, що знаходиться на «Золотому березі» поблизу міста Несебир. Чоловіка гамселили руками та ногами, зламали носа, спричинили струс головного мозку та пошкодили обличчя, повідомляє “Діло“.

«Я був перший день на відпочинку, захотів пройтись по березі моря. Почув знайому пісню, вирішив зайти в нічний клуб «Palm Beach BarGrill» поблизу себе.  У закладі я нічого не вживав, побачив трьох дівчат і вирішив познайомитись. Підсів до них за столик, ми почали розмову, виявилось, що вони теж з України, а саме з Донецька. Через деякий час до мене підійшов чоловік, який «поганою» російською мені пояснив, що дівчата – працівниці закладу, вони тут працюють, а за розмови з ними потрібно заплатити. Я, звісно, відмовився, і вже за хвилину мене з закладу вивело двоє охоронців-сутенерів. Вони кинули мене на землю та почали жорстоко бити. Після цього до них приєднався іще один спільник, а я вже був практично без тями», – розповів Артур.

Працівники закладу навіть не викликали медиків, а так і залишили чоловіка без тями біля входу до клубу. Коли Артур прийшов до тями, то намагався разом з очевидцями з’ясувати, за що його побили, а також просив викликати поліцію, адже телефон хлопця розбили під час сутички.

Не дочекавшись поліції, Артура провели інші українці до найближчого медичного закладу. Вже там у львів’янина діагностували струс головного мозку, перелом носа та численні забої обличчя, голови та тіла. Медики також не поспішали звертатись до поліції, оскільки вона тут бездієва та завжди на стороні власників закладів, а не туристів, тому Артур звернувся до журналістів, розраховуючи на розголос та втручання українського консула у Болгарії.

Як повідомив журналістам Артур, лікування є дороговартісне, і поки невідомо чи страхова компанія покриє видатки.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: