• Головна
  • Новини
  • У Білій Церкві в караоке розгорівся мовний скандал через пісню про Москву (відео)

21.05.2023, 12:48

У Білій Церкві в караоке розгорівся мовний скандал через пісню про Москву (відео)

Нетверезий чоловік співав пісню Гаріка Сукачова про красу Москви

В одному із закладів Білої Церкви в Київській області розгорівся мовний скандал через пісню, яку виконував один нетверезий відвідувач у караоке. Про це пише «Уніан».

Як зазначає видання, один із відвідувачів співав російські пісні, в тому числі і пісню шанувальника бойовиків Гаріка Сукачова про «улюблену» Москву.

Одна з відвідувачок, яка відпочивала в закладі з подругою, обурилася такою кількістю російської попси в закладі. Дівчина нагадала, що Росія рік тому здійснила повномасштабний напад на Україну і досі йде війна.

При цьому нетверезий чоловік за сусіднім столиком співав пісню Гаріка Сукачова про красу Москви, що грають в доміно мужиків і сусіда-полковника.

При цьому чоловік використовував у спілкуванні ненормативну лексику та заявляв, що має право співати що завгодно, пропонуючи їй викликати «ментів» або «службу», на яких йому «по *уй».

Пізніше в сторіс в Instagram дівчинапояснила, що конфлікт виник не через мову пісні, а через її контент. «Не за мову, а за пісню. Коли я побачила реакцію чоловіка, який це співав (а йому було просто пофіг на зауваження), підійшла я. В більш грубій формі запитала його, як воно – співати таке лайно в країні, в якій йде війна, де гинуть кращі, а ці нелюди співають про Москву. Мені, звичайно, почали грубити», – розповіла дівчина.

Крім того, вона з'ясувала, що любитель російської попси з Харкова, але іншу інформацію дівчина не повідомила. Також вона зазначила, що ситуацією зацікавилися не тільки правоохоронці, а й військові.

У свою чергу адміністрація закладу вибачилася перед відвідувачкою за російські пісні та слабку реакцію на агресію нетверезої пари.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: