• Головна
  • Новини
  • У "Батьківщині" закликали керівництво правоохоронних органів до звіту про свою діяльність

30.05.2020, 13:02

У "Батьківщині" закликали керівництво правоохоронних органів до звіту про свою діяльність

У парламентській фракції "Батьківщина" закликали керівників правоохоронних органів представити в парламенті звіт про свою діяльність, повідомила прес-служба політсили.

"Високі очікування громадян не виправдали себе. Вже рік працює нова влада, майже всі керма влади перебувають в одних руках, тому показово, що люди вимагають у президента обіцяних "посадок" не тільки корупціонерів попередньої влади, але і підозрюваних у корупції зі "свого середовища", - зазначив народний депутат з цієї фракції Михайло Цимбалюк в ефірі телеканалу "Еспрессо".

За його словами, десятки мільйонів гривень з бюджету країни витратили на утримання правоохоронних органів, а належного результату їх роботи немає.

Також на переконання нардепа, Верховна Рада повинна зобов'язати всі правоохоронні структури, зокрема, Національне антикорупційне бюро (НАБУ), Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру (САП), Національне агентство з попередження корупції (НАЗК) і Державне бюро розслідувань (ДБР) відзвітувати про свою роботу з боротьби з корупцією.

"Українське суспільство не задоволене рівнем боротьби з корупцією всіх правоохоронних органів країни. Тим більше, що п'ять років тому були створені НАБУ, САП, НАЗК і ДБР, а довіри до цих структур немає", - підкреслив політик.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: