• Головна
  • Новини
  • У БФ «Мрії збуваються» назвали дивним затримання засновника Фонду на «розкраданні коштів» – заява

22.03.2024, 09:23

У БФ «Мрії збуваються» назвали дивним затримання засновника Фонду на «розкраданні коштів» – заява

Всеукраїнський благодійного фонд «Мрії збуваються» виступив із заявою щодо затримання відомого підприємця та мецената, засновника - Голову правління Всеукраїнського фонду Віталія Ломаковича за підозрою у причетності до розкрадання коштів державного бюджету під час будівництва військового ліцею.

«Ця звістка спершу приголомшила, а потім і обурила, викликала безліч запитань і чуток. Нас здивувало порушення кримінальної справи проти людини, яка ніколи не мала справи з використання бюджетних коштів та є великим роботодавцем та сумлінним платником податків на Львівщині», – йдеться у заяві

У Фонді наголошують, що з 2008 року пан Ломакович з власної ініціативи допомагав дітям з особливими потребами,  захисникам України та тим  хто звертався про допомогу.   

Віталій Ломакович особисто відкидає всі звинувачення у інкримінованих йому діях.  

«Лише з початку повномасштабного вторгнення  рф в Україну БФ “Мрії збуваються” перерахував та надав допомоги українській армії на суму понад 27 млн. грн. на автомобілі, дрони, тепловізори, ремонт озброєння та безпілотні системи.  Діяльність Фонду підтверджена звітністю в ДПС Львівської області. Завдяки використанню силами оборони дронів та безпілотних систем наданих фондом під час визволення Харківищини було знищено 58 танків, на Херсонському напрямку 36 танків», – йдеться далі. 

У БФ «Мрії збуваються» сподіваються на неупереджений хід дізнання, рішення суду та закликаємо до об’єктивного висвітлення процесу у ЗМІ.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: